Onderhoudsbedrijf Schefferlie

Vakmanschap, betrouwbaarheid en goed advies

Kwaliteit, openheid en betrouwbaarheid, dat zijn de kernwoorden voor Jean-Paul Schefferlie, sinds de start van zijn eigen schildersbedrijf. “Het is een mooi vak, je maakt niets iets. We zeggen altijd: congruentie met kleur. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe.”

Schilderwerk en wandafwerking

Onderhoudsbedrijf JP Schefferlie verzorgt schilderwerk in de breedste zin van het woord, zoals binnen- en buitenschilderwerk, net als wandafwerking. Daarbij valt te denken aan plamuren, stucwerk, behang enzovoorts. Een mooi voorbeeld is patroon loos glasweefselbehang. “dat zorgt voor een perfect gladde muur en blijft bovendien langer mooi dan stucwerk, omdat het minder gevoelig is voor beschadigingen.”

30 jaar vakman

Jean-Paul zit inmiddels dertig jaar in het vak. Sinds hij ruim zeventien jaar geleden voor zichzelf begon heeft hij steeds leerlingen opgeleid. “ik ben ook jarenlang docent geweest op de stichting vakopleiding, waardoor mijn hart bij leerlingen ligt. Het voordeel is dat je hen zelf alle kneepjes kunt aanleren, waardoor je precies weet wat ze kunnen en dat je kwaliteitsschilders inzet. De eerste jaren huisde het bedrijf in een boerenschuur aan de Carnisseweg in Barendrecht. “Ik heb het bedrijf door de jaren heen stapje voor stapje opgebouwd. We hebben daarna een aantal jaar gewerkt vanuit een loods aan de Middendijk en zitten nu bijna acht jaar hier aan de Arnhemseweg, ook in Barendrecht.”

Soms is kleiner beter

Maar op een bepaald moment werd het bedrijf te groot en was ik niet echt meer met mijn vak bezig. Ik ben een echte vakidioot, dus wilde ook bezig zijn met schilderen. Toen heb ik besloten met een kleiner team door te gaan.” Op dit moment is er een team van vier personen: naast eigenaar Jean-Paul, ook zijn zoon Jean-Paul, die al inmiddels zeven jaar voor zijn vader werkt, nog twee jongens. Alle drie zijn binnen het bedrijf opgeleid.

Kwaliteit, inkoop en advies

De kwaliteit begint voor Schefferlie al bij de inkoop, goed materiaal en gereedschap is de helft van de klus. Daardoor zijn wij misschien iets duurder maar dat betaalt zich vanzelf weer terug. “Ik kan zonder twijfel zeggen dat ik vier jaar garantie geef op het werk wat we doen. Daarbij is advies heel belangrijk. Daarom komen de schilders altijd eerst de situatie bekijken, zodat ze die goed kunnen beoordelen en er zeker van zijn dat ze de juiste aanpak wordt gekozen. Vervolgens krijgt men advies over kleuren en materialen, wordt er een offerte opgesteld en kan de klant beslissen wel of niet met ons bedrijf in zee te gaan.”

Doordat we altijd eerlijk zijn en kwaliteit leveren merken we dat klanten terug blijven komen. “Sommige klanten heb ik al vanaf dag één. Daar krijg ik gewoon de sleutels van. We zijn heel blij dat we dat vertrouwen krijgen, dus willen we dat ook waarmaken door zelf betrouwbaar te zijn. En als er toch wat is dan kan de klant gewoon bellen. Dan lossen we het meteen op.” Wie niet goed weet wat te kiezen, kan ook terug voor interieur advies. Via stalen of een computeranimatie kan men kijken welke materialen en kleuren goed passen.

 

De 1-2-3 van Schefferlie

Goed advies.

Vakmanschap.

En een vaste prijs!

Klik op de afbeelding voor een impressie

Snel naarSchildersbedrijf J.P. SchefferlieLocatie werkplaats
     

Home

Over Ons

Schilderwerk

Wandafwerking

Particulieren

Bedrijven

Contact

Jean-Paul Schefferlie

De Smidse 13

3162 WH RHOON

 

Tel. 0180 - 620 105

Tel. 06 - 54 64 10 15

info@schefferlie.nl