Particulieren

De Schefferlie kwaliteit voor particulieren

Ieder mens is uniek. En wat is er mooier dan uw eigen identiteit is uw huis te bevestigen. Om er een thuis van te maken. En of dat nu onderhoudswerk is waar u een kleur aan wilt geven die afwijkend is, of dat u een unieke en persoonlijke decoratiestijl wilt bewerkstelligen... Het is en blijft uw eigen leefomgeving. Uw thuis!

Van restauratie tot trendy werk

Onderhoudsbedrijf Schefferlie verzorgt van restauratie tot uitvoering van de laatste trends. Schefferlie zet uw eigen ideeën om in realiteit. Hebt u foto's uit een magazine, of een interieurboek met voorbeelden of herinnert u zich ideeën uit een tv-programma? Vertel het Schefferlie!

Sfeer, kleur, materiaal

Elk kleurenthema en elke sfeer die u voor ogen hebt is uitvoerbaar. Wilt u warme of koude kleuren? Wilt u contrast of juist harmonie? Wilt u traditionele of trendy kleuren? Bij Onderhoudsbedrijf Schefferlie krijgt u desgewenst advies. Wilt u meerdere opties? Wilt u zien hoe het er uit gaat zien? Op de laptop kunt u kleurvarianten invoeren en uw kamer of huis in de nieuwe situatie bewonderen.

Elk karwei is uniek

En gelooft u maar, Onderhoudsbedrijf Schefferlie vind het een grote uitdaging om elke opdracht naar een hoger niveau te tillen. Omdat ieder karwei uniek is.

 

De 1-2-3 van Schefferlie

Goed advies.

Vakmanschap.

En een vaste prijs!

Klik op de afbeelding voor een impressie

Snel naarSchildersbedrijf J.P. SchefferlieLocatie werkplaats
     

Home

Over Ons

Schilderwerk

Wandafwerking

Particulieren

Bedrijven

Contact

Jean-Paul Schefferlie

De Smidse 13

3162 WH RHOON

 

Tel. 0180 - 620 105

Tel. 06 - 54 64 10 15

info@schefferlie.nl