Schilderwerk

De kwaliteit van het schilderwerk

Goed schilderwerk is een combinatie van factoren. Vakkennis van de te schilderen objecten, goed gereedschap en materialen, en efficiënt werken. Uiteraard wordt het schilderwerk verricht met de grootst mogelijke zorg.

Schilderwerk binnen

De keus van het soort schilderwerk is persoonlijk. Iedereen heeft een andere smaak, iedereen heeft een ander interieur. Iedere klant heeft andere wensen. Wilt u het schilderwerk inpassen in uw interieur? Wilt u het schilderwerk laten contrasteren met uw interieur? Wilt u een bepaalde sfeer oproepen? Allemaal vragen waarbij Onderhoudsbedrijf Schefferlie kan adviseren.

Schilderwerk buiten

Uiteraard gelden voor het schilderen van buitenwerk totaal andere eisen, dan voor binnenwerk. Vooral aan de producten. Van de duurzaamheid tot aan de wettelijke eisen van milieu. Van houtrotreparatie tot deelvervanging van kozijnen. Iets vergeten kan in de praktijk met de Nederlandse weersomstandigheden tot kwalijke gevolgen leiden. Met onnodig veel kosten voor u. Zoals u ziet is Onderhoudsbedrijf Schefferlie in het bezit van de benodigde materialen. Behalve stellingen en zeilen behoren ook kranen en hefwerktuigen daartoe.

Uiterlijk 'onbetaalbaar'

Kwalitatief hoogstaand schilderwerk betaalt zichzelf altijd terug. In een eventuele verkoop van een huis wordt de staat van onderhoud altijd sterk aangerekend. Daarnaast is het woongenot van een huis dat goed in de verf staat onbetaalbaar. Nog afgezien van het gevoel dat een mooi huis het gevoel geeft dat 'het leven meezit'.

Voorbeeld op de computer

Wilt u zien hoe uw kamer of huis er uit gaat zien in een bepaalde kleur? Dat kan! Stel u voor: U wilt de wanden van uw huiskamer laten schilderen. Maar u twijfelt over de kleur. Geen nood. Een foto van uw huiskamer kan gemanipuleerd worden. Wij veranderen in de laptopcomputer de kleur van de wanden, en u ziet in één oogopslag of de gekozen kleur de juiste is.

 

De 1-2-3 van Schefferlie

Goed advies.

Vakmanschap.

En een vaste prijs!

Klik op de afbeelding voor een impressie

Snel naarSchildersbedrijf J.P. SchefferlieLocatie werkplaats
     

Home

Over Ons

Schilderwerk

Wandafwerking

Particulieren

Bedrijven

Contact

Jean-Paul Schefferlie

De Smidse 13

3162 WH RHOON

 

Tel. 0180 - 620 105

Tel. 06 - 54 64 10 15

info@schefferlie.nl