Wandafwerking

Perfecte afwerking

Onderhoudsbedrijf Schefferlie beheerst de verschillende disciplines die nodig zijn om ook het 'onzichtbare'werk achter het uiterlijke plaatje te garanderen. Complete afwerking vereist meerdere fasen. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn: egaliseren zoals plamuren en stucen, gronden - afhankelijk van de specifieke eisen, en de toplaag realiseren. Ook dat laatste dient natuurlijk te geschieden conform de wensen en eisen van de klant of locatie.

Behang

Modern, tijdloos of klassiek dessin. Papier, vinylbehang of glasweefsel. Van 5 tot 80 Euro per rol. Eén telefoontje en Schefferlie komt met de behangboeken van alle bekende merken om de variaties te tonen en uw smaak te peilen. De enige beperking is uw eigen fantasie.

Structuurpleister

Spachtelputz, structuurputz, granietpleister, stucafwerking, de mogelijkheden zijn eindeloos. In het structuurwerk zijn er 4 fasen: afplakken, voorbehandelen, egaliseren en het aanbrengen van de structuurlaag. Glad pleisterwerk of ornamenten, bij structuurpleister is elke gewenste kleur mogelijk.

Marmerlook

Oude Italiaanse stucco-technieken laten vroeger tijden herleven en brengen authentiek sferen in huis. Zoals ooit in paleizen en villa's. Gecombineerd met trendy kleurstellingen, kunt u geheel uw eigen droompaleis creëren. Zelfs goud- en zilvertinten zijn mogelijk. En de samenstelling van de materialen zijn nog milieuvriendelijk, watervast en vuilbestendig ook.

De mogelijkheden

In wandafwerking kent Onderhoudsbedrijf Schefferlie voor de toplaag diverse mogelijkheden. Behang, structuurpleister in een oneindig aantal kleuren en structuren, muurschilderingen, marmerlook en houtlook in diverse varianten, tot speciale effecten. Ongeacht uw keus... Onderhoudsbedrijf Schefferlie realiseert het.

Diverse andere afwerkingen

Er zijn talloze mogelijkheden in afwerking; een oud meubelstuk dat opgefrist kan in een andere kleur, een muurtje in marmerlook, of een buitenmuur een Mexicaans uiterlijk omdat u een gietijzeren hekje op de kop hebt getikt? Alles kan. Eén telefoontje naar Onderhoudsbedrijf Schefferlie, en u weet hoe ver uw droom verwijderd is van de realiteit.

 

De 1-2-3 van Schefferlie

Goed advies.

Vakmanschap.

En een vaste prijs!

Klik op de afbeelding voor een impressie

Snel naarSchildersbedrijf J.P. SchefferlieLocatie werkplaats
     

Home

Over Ons

Schilderwerk

Wandafwerking

Particulieren

Bedrijven

Contact

Jean-Paul Schefferlie

De Smidse 13

3162 WH RHOON

 

Tel. 0180 - 620 105

Tel. 06 - 54 64 10 15

info@schefferlie.nl